RAKSAT JA REMPAT HALLUSSA   

Rakentaminen ja remontointi – ammattitaitoa ja laatutyötä

Rakentaminen

Jari PalmgrenJHO Group Oy rakentaa ja remontoi pikkurempoista suuriin uudisrakennuksiin. Etunamme on vankka kokemus niin saneerauksesta kuin uudiskohteiden urakoinnista.

– Rakentamiskohteet vaihtelevat laidasta laitaan: Saimme juuri vanhusten palvelutalon kirvesmiestyöt valmiiksi. Seuraavaksi teemme uuden kerrostalon katon ja toteutamme toiseen kerrostaloon saunat. Sitten neuvotellaan kesämökin laajennuksesta, kertoo JHO Groupin talonrakentajatiimin johtaja Jari Palmgren.

Rakentaminen on yksi JHO Groupin vahvuuksista. JHO Groupin talonrakentajien tiimiin kuuluu 7 työntekijän vakioporukka, joka on tehnyt pitkään töitä yhdessä. Tarvittaessa ammattilaisten joukkoa laajennetaan, ja suuritöisempiin kohteisiin palkataan lisää taitavia ja kokeneita osaajia.

– Pyrimme siihen, että erotumme laadukkaalla ammattitaidolla. Rakentaminen on palveluala. Asiakas ja hänen toiveensa on otettava aina huomioon. Omalta väeltä edellytämme, että rakennustekniset taidot osataan kunnolla – siis todella hyvin. Lisäksi meillä on mukava yhteishenki, ja tulemme hyvin toimeen isommankin porukan kanssa, Palmgren kertoo.

JHO Groupin vahvuus on monipuolisuus. Lähes kaikki rakennuspalvelut saa samasta yrityksestä. Osaava ja työstään innostunut porukka sopii monenlaiseen urakkaan.

Rakentamisen lisäksi JHO Group neuvoo lupa-asioissa. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset purkutyöt. Purkutyö tehdään aina ympäristövaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi purkujätteet lajitellaan asianmukaisiin jätteenkäsittelypisteisiin.

JHO Group palvelee sinua rakentamisessa:

  • Rakentaminen, rakennusurakointi
  • Aliurakointi, uudiskohteet ja remontit
  • Saneeraukset ja kunnostukset

Muista kotitalousvähennys!

  • Kotitalousvähennystä voi saada esimerkiksi kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä remontista.
  • Kotitalousvähennys on enintään 2 250 € vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 €.
  • Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 € vähennystä.
  • Lue lisää