JHO Group Oy - ja homma onnistuu!

JHO Group -tarina

Luotettavuus, työn laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Nämä ovat hämeenlinnalaisen JHO Groupin toiminnan kulmakivet. Rakentamisen, sähkötöiden ja lvi-palvelujen yritys on kasvattanut liiketoimintaansa määrätietoisesti.

– Kun meiltä tilaat, saat palvelut sovitusti. Emme laskuta ylihintaa, ja kaikki on kustannustehokasta. Sehän on meidänkin etumme, että työt on tehty laadukkaasti ilman tyhjänkäyntiä, JHO Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Henri Liukkonen sanoo.

Hyvät ideat syntyvät usein kahvipöydässä. Kuten JHO Groupin nimi. Kahviseurassa istuivat veljekset Janne ja Henri Liukkonen sekä sähköinsinööri Otso Patjas. J, H ja O. Ja sitten mieleen juolahti slogan.

Ja homma onnistuu! Se on just näin. Jätkät tekee tunnollisesti, koska ne ovat ylpeitä, että ovat meillä töissä. Meillä homma toimii, Henri Liukkonen sanoo.

Rakentamispalvelut, lvi-palvelut ja sähkötyöt

Rakentaminen on JHO Groupin ydinosaamista. Ammattitaitoiset kirvesmiehet työskentelevät niin uudiskohteissa kuin remonttityömailla eri puolella eteläistä Suomea. JHO Groupin kotipaikka on Hämeenlinna, mutta töitä tehdään paljon myös pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Pirkanmaalla.

– JHO Groupin porukka tykkää työstään. Kun työt on suunniteltu hyvin, niin ei työntekijöiden eikä asiakkaiden tarvitse stressata, JHO Groupin palvelupäällikkö Janne Liukkonen sanoo.

Lvi-palvelut ovat kysyttyjä, ja siihen tarpeeseen vastaa JHO Groupin putkipäivystys. Päivystävä putkimies on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Myös sähköpäivystys auttaa kellon ympäri. Päivystysten lisäksi JHO Group toteuttaa tehokkaasti ja taitavasti sähkötyöt sekä lämpö-, vesi- ja ilmastointityöt.

Kaikki alkaa asiakaspalvelusta

Yksi JHO Groupin kilpailuvalteista on laadukas asiakaspalvelu.

– Keskustelemme aidosti asiakkaan kanssa, jotta palvelu on kohdallaan, ja että tuotamme juuri sitä mitä asiakas tarvitsee, Janne Liukkonen kertoo.

Hyvää asiakaspalvelua on myös aktiivinen vuoropuhelu: työn eri vaiheista tiedotetaan ja keskustellaan.

JHO Group saa aikaan ja osaa asiansa

Luotettavuus, ammattitaito ja työn arvostus näkyvät JHO Groupin arjessa konkreettisesti. Töihin on kiva tulla joka päivä, ja omasta osaamisesta ollaan aidosti ylpeitä.

– Työtehtävistä ja -välineistä ei tarvitse riidellä, koska duunit tehdään aina hyvin. Panostamme paljon henkilöstön hyvinvointiin, hyviin työvälineisiin ja -varusteisiin, Henri Liukkonen kertoo.

JHO GROUP OY

 

Janne ja Henri Liukkonen.

RAKENTAMINEN

LVI

SÄHKÖ

PÄIVYSTYS