JA HOMMA ONNISTUU -BLOGI 

Tarinoita töistä - ja vähän muustakin

Homma onnistuu -blogi

  

 • VIDEO: JHO Group

  – On kiva saada valmista aikaan ja nähdä oman työn käden jälki, sanoo JHO Groupin palvelupäällikkö Janne Liukkonen.

  Katso video! Rakentaminen, lvi-palvelut ja sähkötyöt ovat JHO Groupin ydinosaamista.

   

  Ammattitaitoiset kirvesmiehet työskentelevät niin uudiskohteissa kuin remonttityömailla eri puolella eteläistä Suomea. JHO Groupin kotipaikka on Hämeenlinna, mutta töitä tehdään paljon myös pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Pirkanmaalla.

  JHO Groupin putkiaivot ovat parhaimmillaan lvi-asennuksissa, huolloissa ja pulmatilanteissa. Äkillisissä ongelmissa palvelee JHO Groupin putkipäivystys. Päivystävä putkimies vastaa ja auttaa 24 tuntia vuorokaudessa. Viemärin avaus tai putkirikko saadaan hallintaan käden käänteessä.

  JHO Group on asiantunteva sähköasentaja, joka tarjoaa nopeat sähköasennuspalvelut niin kotiin kuin yritykseen. Kiireisissä tilanteissa saat apua JHO Groupin päivystyksestä. Sähköpäivystys palvelee sinua vuorokauden ympäri.

    Takaisin

Ja homma onnistuu -blogissa kerrotaan JHO Groupin ajankohtaiset kuulumiset.

JHO Group Oy on rakentamisen, lvi-palvelujen ja sähkötöiden asiantuntija. Toteutamme laadukkaat rakentamispalvelut niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiin. Lvi-palvelut sisältävät esimerkiksi nopean putkipäivystyksen vuorokauden ympäri. Sähkötyöt tehdään tarkasti, ja sähköpäivystys auttaa ongelmatilanteissa.