JA HOMMA ONNISTUU -BLOGI 

Tarinoita töistä - ja vähän muustakin

Homma onnistuu -blogi

  

 • Asiakastarina: Nopea ja laadukas palvelu ja fiksut tavat ovat plussaa

  Pertti Rokkilan kodin kylpyhuoneesta katkesivat sähköt. Hän soitti JHO Groupiin ja sai nopeasti apua paikalle.

  – Nämä kaverithan tulivat heti, ja laittoivat sähköt kuntoon, vaikka homma ei ollutkaan ihan simppeli. Maallikkona en ymmärrä sähköasioista mitään, mutta ei minun tarvitsekaan, Rokkila kiittelee.

  Hän iloitsi, että nopeaksi luvattu palvelu oli aidosti ripeää, ja kylpyhuoneen sähköt saatiin toimimaan.

  Vaan kuinkas ollakaan, Rokkilan huono tuuri jatkui: seuraavaksi meni viemäri tukkoon, ja haju oli melkoinen.

  – Soitin JHO Groupille, ja taas puhelimeen vastattiin heti. Kaikki hoitui nopeasti, ja silloinhan on kiire, kun viemäri haisee!

  Rokkila kiittää laadukkaan palvelun lisäksi JHO Groupin asiakaspalvelua.

  – He tekevät juuri sen, mitä lupaavat. Ja jos perusasentaja ei puhu eikä pussaa, niin JHO Groupin kaverit osaavat seurustella. Perusfiksuja ja kohteliaita, Rokkila kehuu.

  Hänestä on tärkeää, että JHO Group ei ole kasvoton suuryritys, vaan aito asiakaspalvelija, josta asiantuntijan tavoittaa nopeasti.

  – Kaikkein tyytyväisin olen siihen, ettei tarvinnut odottaa viikkoa tai kahta. Heillä on suora numero, johon vastataan, eikä tarvitse lähettää mitään nettipyyntöjä.

  Pertti Rokkila suosittelee mieluusti JHO Groupia sähköasennuksiin, huoltotöihin ja viemäripulmien ratkaisemiseen.

  – Suosittelen ehdottomasti, ja olen jo suositellutkin! JHO Groupiin voi luottaa: avun tarpeessa saa asiantuntijan paikan päälle. Olen erittäin tyytyväinen, että minulla on tällainen luottokumppani.

  Henri Liukkonen sähkötöissä.

    Takaisin

Ja homma onnistuu -blogissa kerrotaan JHO Groupin ajankohtaiset kuulumiset.

JHO Group Oy on rakentamisen, lvi-palvelujen ja sähkötöiden asiantuntija. Toteutamme laadukkaat rakentamispalvelut niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiin. Lvi-palvelut sisältävät esimerkiksi nopean putkipäivystyksen vuorokauden ympäri. Sähkötyöt tehdään tarkasti, ja sähköpäivystys auttaa ongelmatilanteissa.